Autor: Novosti

Život
03.12.2016.
21:54
Gotovo 90 odsto ljudi na svetu barem jednom u životu iskusi napad panike, pokazala su istraživanja.
  • R.R.

    04.12.2016 08:38
    Da bi ovi saveti bili korisni osoba mora imati vise napada, a ako je imala vise napada onda sigurno da caj od kamilice nece pomoci.
    Najcesesce osobe sa panicnim poremecajem traze pomoc od kardiologa, pulmologa, neurologa, zbog simptoma koje tesko podnose, a jedinno adekvatnu pomoc mogu da dobiju kod psihijatra. Antidepresivni su lekovi koji lece i preveniraju ovakve neprijatne atake straha. Bilo bi korisno da se javi neka osoba i opise svoja iskustva i patnje i koliko je vremena proslo dok nisu dobili antidepresiv i os;obodili se patnje.
  • da

    04.12.2016 07:55
    Svakako korisne informacije i saveti. Takodje, velika je steta ne staviti u tekst jos nekoliko redova o tome da ako se napadi ponavljaju, ako ste ih imali vec vise puta (do nivoa da ste bili u hitnoj pomoci), ako bivaju cesci i periodi izmedju vam vise nisu "normalni", vec ispunjeni strahom i iscekivanjem napada, da se kod vas radi o panicnom poremecaju, koji jeste jedan veoma cest psihijatrijski poremecaj, tipicno kod mladih ljudi, i kao takav se moze leciti. Znaci ako je sve to, onda nije to tek nesto sto se svima desava i protiv cega se treba boriti sam godinama, nego se treba obratiti strucnjaku jer postoje efikasni lekovi koji donose miran zivot i izlecenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna