Autor: Tanjug

Život
13.12.2020.
11:45
Dve nevladine organizacije iz Napulja u saradnji sa vlasnicima lokalnih picerija organizovale su besplatnu podelu pice, oko 500 dnevno, porodicama koje su zbog pandemije došle u naročito tešku situaciju, piše onlajn novina "Panpejdž".
  • Nije kuknjava

    14.12.2020 08:35
    Kuknjava? Taj ugostitelj koji " kuka" je odgovoran jos za bar 5-6-7 porodica da imaju hleb na stolu, taj ugostitelj koji " kuka" zna da dodje dan u mesecu kad treba da isplati plate ljudima čiji hleb zavisi od njega a nema dovoljno pazara ni da kupi namirnice koje su potrebne za proizvodnju proizvoda koji bi eventualno prodao, a kamo li da isplati plate ljidima koji dodju na posao i provedu radno vreme na posu, da ih posalje kuci? Da im kaze vidimo se na prolece kad prodje pandemija? A sta ce te porodice koji zive od te plate? Nisu ugostitelji samo tajkuni kojima je neki klub dodatni " džeparac" vec u glavnom su to porodice koje žive od prodatih porcija hrane i daju posao majkama i očevima čija plata zavisi upravo od tih ugostitelja koji " kukaju"
  • Milanče

    13.12.2020 12:34
    kuknjava
    A naši ugostitelji samo kukaju da će ostati "kratkih rukava".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna