Autor: Jutarnji list

Život
26.05.2021.
11:09
Između 1. januara i 30. aprila ove godine otprilike 0,01 odsto ljudi vakcinisanih sa obe doze obolelo je od kovida19, pokazala je američka studija koja potvrđuje visoku efikasnost vakcine.
  • Podbarac

    26.05.2021 11:30
    Statistika je čudo...
    Na ovom linku je trenutna situacija u svetu, ali i po državama i teritorijama:
    https://www.worldometers.info/coronavirus/

    Šta je zanimljivo? Kriva je svuda ista - i u svetu, kao i kod nas, kao i kod Amera. I tamo di su vakcinisani i tamo di nisu.

    Grafikon mal-te-ne tvrdi da je kao svuda naizged dostignuta stopa imuniteta? Ne bih rekao!

    Pa šta je onda u pitanju - npr. je l' kako došlo tako prošlo? Daj Bože, ali niko kanda zapravo ne zna šta se desilo, šta se dešava i šta će se desiti: Jedni su optimisti, a drugi pesmisti - ovi drugi pre svega zbog "trostrukog mutanta" iz Indije...

    Što se mene tiče ja sam "optimistični pesimista", ali već nekoliko dana i mene zbunjuju "grafikoni i krive". Matematika jednostavno se ne uklapa u sve.

    Obaška, di je gripa? Ima kanda tu svega, a šta to - ne znam. Tolko.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna