Autor: B92, TV Prva

Život
25.06.2021.
18:40
Čak 14 maloletnih osoba, od kojih šestoro bez svesti, završilo je na ispiranju od alkohola na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu, nakon žurke.
  • zzzz

    29.06.2021 13:34
    Ko razume ovo
    "Problem je to što su oni izuzetno emotivno ispražnjeni i oni sada pokazuju erupciju svojih emocija koja ih je tištila svih ovih dana, ta usamljenost, ta robijaška atmosfera koja je bila aktuelna" izjava psihološkinje koju ne mogu da razumem. Da li bi neko mogao da mi pomogne da shvatim problem sa psihološke starne.
  • Jonny

    27.06.2021 10:21
    Pre nekog vremena je bio intervju doktora iz klinike za lečenje bolesti zavisnosti. U kom je rekao da razlog zbog čega se klinci okreću drogi je zbog toga što mogu onda još više da popiju.
    Kada se još doda i kulturološki aspekt rijalitija, onda imamo jasnu predstavu u kakve će osobe stasati.
    Čast izuzecima.
  • M

    26.06.2021 08:29
    Moze
    Moje misljenje je daje cela nacija pukla! A vremena za ozdravljenje vise nema!
  • Nisu mladi krivi

    26.06.2021 06:59
    Već ugostitelji i inspektori
    Ovaj fenomen se ne miže sagledati psihologiziranjem cele društvene grupe. Efikasnije bi bilo da protestvujemo ispred tog ugistiteljskog objekta i ugrozimo mu sezonu rada gradjanskim bojkot i drugim civilizovanim inicijativama, kao i da propratimo da li će stvarno platiti jaznu za točenje maloletnicima. Kolike su, uostalom, te kazne? Verovatno dovoljno male da ih proizvodjači alkohola mogu pokriti ugostiteljima, kao što duvanska industrija pokriva kazne ako iko i prijavi da ugostitelj i trgovina nepropisno reklamiraju i prodaju duvan. I inspektori su krivi. I država sa malim kaznama. Šta nam je važnije? Vidi se. Dece i mladih imamo “za bacanje” pod psihoaktivne supstance i točkove.
  • /

    25.06.2021 22:11
    /
    aman, mladi kao i srpsko drustvo je u neprekidnoj udbaskoj kampanji za konzumiranje droga a ne da je to neko posebno psiholosko stanje.

    i to je tako kako sam napisao. ovo je jos jedan od nacina sabotiranja pridruzivanja eu jer nikome nece trebati takav divljacki narod.
    prvo treba medije i javne licnosti bazdariti da moraju biti uzori. sada izlazi vec trece koleno onih kojima se potura turbofolk
  • Lala

    25.06.2021 21:40
    ?
    Nisu samo mladi i mi " matorci"( većina) smo skenjani od ovih iz devedesetih. Nemojte nas trpati sve u isti koš kod glasanja jel nismo mi na " prodaju" iako smo penzioneri
  • Mirjana

    25.06.2021 21:39
    Sramota
    Decu treba zaposliti pa nece misliti na gluposti. Previse su razmazeni i nesposobni za zivot. Da im roditelji nisu dali lovu ne bi se napili. Vaspitanje nula.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna