Autor: Index.hr

Život
12.09.2021.
09:04
Ejmi Luis Krips iz Kembridža podelila je video u kojem njen sin Kolbi plače, a način na koji ga je njen suprug Majkl smirio pokazao se delotvornim i inovativnim.
  • realno

    21.09.2021 17:02
    A šta kad neće na "srećne stepenice"? Onda odu roditelji, a njega ostave da plače. Jel ovo pedagoški? Ili oni plaču :-)
    Sad je ušlo u modu reći za neposlušno dete- on je hiperaktivan. Ne, nije, on je razmaženo derište! Naravno, ništa deca nisu kriva, sve je do roditelja. Dete prvo vaspitava porodica/roditelji, onda škola, pa tek onda ulica" odnosno njegove aktivnosti. A danas je obrnuto, s tim da je ono prvo skoro zanemareno. Još jednom, DECA NISU NIŠTA KRIVA.
    Ne možemo od dece očekivati da su odgovorni, ako roditelji nisu.
    Kako je rekao sjajni Duško Radović:
    - kad vidite da deca liče na vas, udrite (naravno, nije mislio bukvalno)
    - i danas će neki roditelji vaspitavati decu u tuđoj kući.
  • Zaboga

    15.09.2021 03:53
    Nisu sva deca ista
    Jel iko cuo da deca imaju različite emocije i ličnosti? Koji komentari, ne mogu da verujem ... Pa nije isto stolica u ćošku koja je još uvek kazna i 'stepenik sreće' koja 'ga vraća u srećno mesto'
  • ljubica

    13.09.2021 13:52
    pametna deca
    Moj sin je pametniji od ovog deteta. Kada ga stavim u ćošaki on izadje posle 5 sekundi.
  • @Ns

    12.09.2021 21:51
    pa dobro malo ko ih ima
    "Avaj, imam sina koji vristi, al stepenica nemam :)"

    To je po meni isti fazon koji je primenjivan u "Denis Napast" . Naime moj komšija je tako za ćerku koja se tako ponašala kupio "specijalnu" stolicu koja je stajala u ćošku - ustvari obična mala plastična stolica, u koju s je roditelji slali "po zasluzi" ali bez batina. I evo je treća godina godina faksa. Zlatno dete koje sad kaže da je to bio užasan teror nenih roditelja koji će im zapamtiti. U čemu je tu stvar pojma nemam. Nisam stručan.
  • Ns

    12.09.2021 13:24
    Avaj, imam sina koji vristi, al stepenica nemam :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna