Autor: Index.hr

Život
17.10.2021.
14:30
Ako ste žena, onda znate koliko menstrualni ciklusi mogu biti bolni.
  • Devojka

    13.12.2021 06:24
    Lepo bi bilo
    Iz licnog iskustva zavrsila sam par puta u urgentnom i izgubila svest zbog bolova a da nisam imala nikakav poremecaj niti zdravstveni generalno problem, blago onima koji nemaju takve bolove.
  • Majka 3 cerke

    18.10.2021 04:43
    Leciti bolne menstruacije
    Bolne menstruacije nisu normalna pojava. Ukoliko ih devojka ima (cak i ako je vrlo mlada, nevina i sl...) treba da se obrati ginekologu. Da joj uradi UZV, proveri da nema ciste, endometrioze ili neki drugi problem, a zatim odredi odgovarajuci postupak lecenja i terapiju. Pogresno je misljenje da je bol normalna i da je treba trpeti, a donekle rasireno, jer je to zenska stvar. Zato ovo i pisem. Bez obzira na uzrast obratiti se lekaru.
  • Иста

    17.10.2021 22:29
    Људи не знају који степен бола се у тим данима може достићи, да жена није способна ни да стоји ни да хода док не почне дејство аналгетика.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna