Autor: Hina

Život
26.12.2021.
22:54 > 23:39
Iznenadno potpuno ili gotovo potpuno izbegavanje čvrste hrane kod male dece može biti jedan od pokazatelja razvoja kovida19 i posledica je promena u detetovom čulu mirisa i ukusa.
  • Nada

    22.08.2022 21:12
    Istina
    Ovo se desilo mojoj devojcici od tri godine. Vec 7.dan odbija hranu. 4 dana je pila samo cokoladno mleko. Mislila sam da je zbog vrucina. Onda je pala temperatura i ukinula sam joj mleko u nadi da ce ogladneti, al sam dopustila da pije sok, medjutim nista nije htela da okusi dva dana. Danas sam joj ukinula i sok i nije htela da jede. Trazila je samo mleko. Davala sam joj i smoki i stapice samo da bilo sta pojede, ali samo bi lizala i bacala. Cokoladu je takodje samo lizala. I na kraju sam morala da joj dam cokoladno mleko. Bolje i to, nego bas nista. Odmah je popila 4 dl mleka. Shvatila sam da ima apetit, ali ne moze da jede nista osim da pije. Sumnjala sam da je zbog kovida, jer smo ga prelezali pre 7 dana. Vas clanak mi je to potvrdio i hvala vam puno na njemu. Pronasla sam i original clanak na engleskom. Detaljno je opisano stanje dece. Sutra cu videti sa pedijatrom sta cemo i kako cemo dalje.
  • Međutim

    26.12.2021 11:47
    "Jedi ili će ti opet gurnuti štapić u nos."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna