Autor: B92

Život
30.07.2022.
08:07 > 08:51
Upoznajte Skopelos - najšumovitije grčko ostrvo na kojem je snimljen poznati film Mama Mia.
  • goga

    06.08.2023 18:01
    Čarolija
    Treći put idem na Skopelos, jedinstven spoj mirisa bora, mora, predivnih domaćina i zalazaka sunca . Tirkizno more kao razliveni smaragd zove vas da mu se stalno vraćate. Preporuka za avanturiste koji uživaju u prirodi, daleko od gužve , žurki na plaži i sličnog sadržaja koji nudi takođe predivni Skijatos. Izlet na Alonisos , sa Skijatosa je tek priča za sebe, dragulj otrgnut u vremenu i prostoru, uronjen u plavetnilo, živi po svojim pravilima. Šta god da volite, naći ćete na jedno od ova tri ostrva, za mene je sada to Skopelos.
  • Mima

    30.07.2022 19:18
    @Novosađanka
    Slažem se sa vama, ostrvo nije za odmor sa malom decom. To treba naglasiti prilikom promocija, kao i koja mesta izbegavati ako želite mir (na Zakintosu Laganas je za provod i omladinu, istočna obala za mirniji odmor). Prilično je izolovano, najbliži veći grad je Volos do kojeg se plovi 3 sata. Plaže su predivne. Za odmor sa decom birala bih mesta bliže većih gradova ili sa boljom infrastrukturom (ambulante, apoteke).
  • Novosadjanka

    30.07.2022 14:34
    Lepo
    Ostrvo i plaze jesu lepi, ali nisu za odmor sa malom decom, nedostaje sadrzaja za njih, previse je osa, apoteke oskudne. Odlican izbor za parove i ljude sa vecom decom. Pocetak jula uopste nije dovoljno topao, sezona krece tek u avgustu. Preporuka za svezu ribu i plodove mora u restoranu Kapetan Spiros.
  • Pošteni pronalazač

    30.07.2022 08:47
    Treba posetiti
    Plaže su prelepe, more je kristalno čisto i nije hladno. Postoje izleti sa Skijatosa za Skopelos i Alonisos koji vas vode na neke od pomenutih plaža. Odlazak do crkve iz filma Mamma Mia se posebno naplaćuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna