Novosadski informativni portal 021

Vesti - Biznis i ekonomija

Dinar na istom nivou

Dinar je i danas na istom nivou prema evru i zvanični srednji kurs iznosi 122,67 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

Dinar sutra bez promene

Dinar će sutra biti na nepromenjenom nivou prema evru i zvanični srednji kurs iznosiće 122,64 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

Dinar sutra jača

Dinar će sutra ojačati prema evru za 0,1 odsto i zvanični srednji kurs iznosiće 122,65 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

Cveta nova grana - "imigrantska industrija"

Hrvatska firma Tehniks (Tehnix) iz Donjeg Kraljevca zaradiće od imigrantskog talasa koji je pogodio Evropu čak šest miliona evra, koliko iznosi vrednost kontejnera za stanovanje za koje su primili i ugovorili porudžbine iz inostranstva, piše zagrebački "Večernji list".

Evro sutra 122,78 dinara

Dinar će sutra zadržati približno istu vrednost kao tokom vikenda i zvanični srednji kurs biće 122,78 dinara za jedan evro, saopštila je Narodna banka Srbije.

Dinar u ponedeljak stagnira

Dinar će u ponedeljak, 4. aprila, stagnirati prema evru i zvanični srednji kurs iznosiće 122,78 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

Dinar malo ojačao prema evru

Narodna banka Srbije prodala je juče 10 miliona evra na međubankarskom deviznom tržištu, pa je dinar danas jači prema evru za 0,1 odsto i zvanični srednji kurs iznosi 122,79 dinara za jedan evro, objavila je NBS.

Građanima evrozone novac bi mogao da pada sa neba?

O konceptu "novca iz helikoptera", u okviru kog bi Evropska centralna banka (ECB) štampala i direktno delila novac građanima evrozone, trenutno se ne raspravlja unutar upravnog saveta ECB-a, izjavio je danas član izvršnog odbora te institucije, Benoa Ker.