Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Poginuo dok je postavljao eksploziv pod kola

Nepoznata osoba poginula je rano jutros na Cetinju usled nestručnog rukovanja eksplozivnom napravom prilikom pokušaja da je podmetne pod jedan automobil, saopštio je MUP Crne Gore.

Al Džazira ukinula komentare

Portal katarske televizije "Al Džazira" ukinuo je početkom septembra mogućnost komentarisanja sadržaja na sajtu jer su se, kako navode, pojavili oni koji su pod pseudonimima širili rasizam, mržnju i sektaštvo.

Nema razloga za protestnu vožnju prevoznika?

Primedbe Udruženja prevoznika tereta "Međunarodni transport" ne stoje i ne postoji nijedan razlog za njihov protest, kaže pomoćnik ministra za drumski saobraćaj Saša Stojanović.

Koliko zarađuju majstori u Srbiji

Uči školu da ne bi bio majstor kad porasteš - samo je jedna od rečenica kojom roditelji pokušavaju da stimulišu decu da uče i završe visoke škole, kako bi kad porastu, imali veća primanja od ljudi koji obavljaju majstorske poslove.

Pojačan saobraćaj na putevima širom Srbije

Saobraćaj u Srbiji je večeras pojačanog intenziteta na prilaznim putevima većih gradova, što je i karakteristično za kraj vikenda, ali se za sada odvija bez zastoja, međutim sa usporenom vožnjom na prilaznim putevima većih gradova.