Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Stjuardese u vozovima na liniji Novi Sad-Beograd

Stjuardese u vozu, ketering i savremeni sistem za izdavanje karata neke su od novina u vozovima koje je preduzeće "Srbija voz" počelo da uvodi, verujući da će bolji uslovi za putovanje povećati i prihode.

Jačanje dinara je kratkoročno

U Narodnoj banci Srbije (NBS) tvrde da su na jačanje dinara uticali znatno bolja makroekonomska situacija i sezonski veći otkup efektivnog stranog novca.

Republikanci se ograđuju od Trampove izjave

Republikanci se distanciraju od poslednjih izjava predsednika SAD Donalda Trampa o okupljanju nacionalista u Virdžiniji, u kojima je rekao da za sve što se dogodilo treba okriviti obe strane.

Najavljuju štrajk na aerodromima u Španiji

Sindikat radnika španske kompanije za upravljanje aerodromima "Aena" najavio je 25 dana štrajka u narednih nekoliko meseci, zbog nedostatka napretka u pregovorima o većim zaradama i boljim radnim uslovima.

Pančevo: Otpisan deo dugova Petrohemije

Privredni sud u Pančevu danas je doneo rešenje o usvajanju Unapred pripremljenog plana reorganizacije (UPPR) za HIP-Petrohemiju, kojim je predviđeno da se sva preostala potraživanja poverilaca nastala do 31. januara 2017. godine delimično konvertuju u kapital Petrohemije, a delimično otpišu.

Pisac krimića uhapšen zbog ubistava

Kineski pisac Liu Jongbijao najavljivao je novu knjigu koja govori o piscu ubici koji izbegava hapšenje, međutim policija je saopštila da ga sada sumnjiči za više ubistava starih nekoliko decenija.