Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Opozicija kamenovala zgradu vlade u Prištini

Pristalice kosovskih opozicionih partija kamenovali su danas zgradu vlade u centru Prištine, nakon što je objavljena vest da je jutros policija privela poslanicu Alijanse za budućnost Kosova Doniku Bujupi Kada.

Učenik pokušao da proda drogu za vreme časa

Učenik osmog razreda Osnovne škole "Mirko Jovanović" u kragujevačkom naselju Aerodrom juče je pokušao da proda paketić marihuane u školi, ali ga je osujetila nastavnica biologije, za vreme malog odmora, posle petog časa.

Kikinda: Neispravna voda za piće

Već godinama voda za piće iz gradskog vodovoda u Kikindi nema zadovoljavajući kvalitet, što potvrđuje i ispitivanje Zavoda za javno zdravlje u oktobru po kome je svih 80 uzoraka, 48 u gradu i 32 u selima, hemijski neispravno po Pravilniku o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Pariska policija upozorena na napade?

Pariska policija je deset dana pre nego što su u Parizu prošlog petka izvedeni pogubni napadi znala da šestočlana grupa priprema teroristički napad velikih razmera na prestonicu, ali tu informaciju nije prosledila francuskoj obaveštajnoj službi, navodi danas kanal "Frans 24".

Smenjen tužilac koji je tražio zabranu "Farme"

Osnovni javni tužilac u Mladenovcu Dragan Jovanović, koji je inicirao obustavu emitovanja "Farme" i pokrenuo istragu protiv Kristijana Golubovića zbog nasilja u ovom rijalitiju, nije ponovo izabran na tu funkciju.

Lažne dojave o bombama u avionima "Er Fransa"

Aerodromske službe u SAD saopštile su danas, pošto su preusmerena dva leta Er Fransa posle anonimne dojave o bombi u letelicama, da ništa sumnjivo nije pronađeno ni u avionima ni kod putnika.