Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Dinar sutra slabiji

Dinar će sutra neznatno oslabiti prema evru i zvanični srednji kurs biće 120,3059 dinara za jedan evro.

"Srpski narod neće nestati sa Kosova"

Episkop raško-prizrenski i kosovsko-metohijski Teodosije poručio je u manastiru Draganac kod Gnjilana da Srbi koji žive na Kosovu i Metohiji dokazuju da srpski narod neće nestati sa tih prostora.

Ljajić: Prevareni turisti biće obeštećeni

Ministar turizma Rasim Ljajić izjavio je da će građani koje prevarila turistička agencija "Uniko travel" biti obeštećeni od novca koji je agencija uložila kao obavezan depozit od 40.000 evra.

Konačno malo svežije

U Srbiji će danas biti svežije, ujutro i pre podne promenljivo oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom, pljuskovima i grmljavinom, najviša temperatura od 27 na severozapadu do 33 stepena na istoku.

Konačno dozvoljena poseta "Ostrvu izgubljenih duša"

Nedavno zaključeno sudsko poravnanje primoralo je njujorške vlasti da dozvole posete dugo zabranjenom ostrvu "izgubljenih duša", gde je pokopano na stotine hiljada nerođenih beba, beskućnika i neidentifikovanih osoba.

Gorana Jevtića očekuje 14 meseci zatvora?

Glumcu Goranu Jevtiću preti zatvorska kazna od 14 meseci zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnikom, s obzirom na to da je tužilac odbio njegovu ponudu da prizna sve nedozvoljene radnje i plati 100.000 dinara u dobrotvorne svrhe.

Dva veka od Drugog srpskog ustanka

Državna ceremonija povodom obeležavanja 200 godina od bitke na Dublju biće održana danas u sklopu obeležavanja dva veka Drugog srpskog ustanka.