Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Četiri Italijana oteta u Libiji

Četiri Italijana oteta su na zapadu Libije u blizini kompleksa naftne kompanije "Eni" u gradu Melitah, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Italije.

Verbić: Višak 1.000 prosvetara

Ministar prosvete Srđan Verbić izjavio je danas da je, prema njegovoj "gruboj proceni", oko 1.000 prosvetnih radnika "višak" i da mogu da računaju na otpremnine, jer u budžetu ima dovoljno novca.

Sve duži redovi na graničnim prelazima

Prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima Gostun i Špiljani se na izlazu iz zemlje čeka oko 60 minuta, dok se samo na Gostunu na ulazu u Srbiju čeka oko 40 minuta.

Baza Islamske države u srcu BiH

Islamska država uspostavila je uporište u srcu Evrope, u jednom selu u Bosni i Hercegovini okruženo dubokom šumom, gde teroristi u tajnosti kupuju zemlju, tvrdi nedeljno izdanje britanskog tabloida "Miror".

Aktivisti zapalili NATO zastavu u Podgorici

Aktivisti Partije rada danas su na Trgu Republike u Podgorici zapalili zastavu NATO, u okviru propagandne akcije čiji je cilj podsticanje otpora nameri da Crna Gora postane članica Alijanse.

Građanima ni dinar od prodaje Telekoma?

Poželjnih "udavača" među srpskim javnim preduzećima nema previše, i kada "udomimo" neke od njih, a "Telekom" je prvi na spisku, teško da će se građani Srbije ovajditi.

Ovo su danas bili najtopliji gradovi u Srbiji

Beograd, Veliko Gradište i Ćuprija danas su najtopliji gradovi u kojima je u 14 časova izmerena temperatura od 37 stepeni Celzijusovih, a prema prognozi meteorologa u Srbiji se visoke temperature očekuju i narednih dana.