Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Vuka kog je držao u stanu, pustio u šumu

Vuk, kojeg je jedan Kragujevčanin držao u stanu u stambenoj zgradi u centru Kragujevca, nije danas prebačen u beogradski Zoo vrt, kako je bilo planirano, jer ga je vlasnik, kako je izjavio inspektorima, pustio u šumu na Goliju.

Uskoro rimejk filma "Valter brani Sarajevo"

Snimanje rimejka filma "Valter brani Sarajevo" počeće ove godine nakon što krajem maja bude održana audicija za glumce i izabran novi Valter koji će u toj ulozi naslediti Velimira Batu Živojinovića.

Pronađena crna kutija iz srušenog aviona

Francuski ministar unutrašnjih poslova Bernar Kaznev izjavio je da je crna kutija aviona nemačke kompanije "Džerman vings", koji se srušio u francuskim Alpima sa 150 putnika i članova posade, oštećena, ali da veruje da je "upotrebljiva".

Završena opsada "Ukrnafte"

Dvodnevna opsada sedišta ukrajinske kompanije za preradu nafte i gasa "Ukrnafte" u Kijevu, koju je zauzela naoružana grupa, najverovatnije povezana s jednim od moćnih oligarha, završena je mirno, bez očekivanog sukoba između tajkuna i vlasti, saopštila je "Ukrnafta".

Memoari Mandele biće objavljeni 2016.

Posthumni memoari Nelsona Mandele, o periodu kada je bio prvi demokratski izabran predsednik Južne Afrike, biće sledeće godine objavljeni širom sveta, najavljeno je u Londonu.