Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Francuska zabranjuje anoreksične manekenke

Francuska vlada je spremna da podrži zakon kojim će biti zabranjeno korišćenje previše mršavih manekenki u reklamnim kampanjama i modnim pistama, izjavila je danas francuska ministarka zdravlja Marisol Turen.

Jovičić: Šta je Pajtić uradio za građane?

Potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić upitao je predsednika DS i premijera Vojvodine Bojana Pajtića šta je danas uradio za građane te pokrajine i kada će da podnese ostavku na premijersko mesto.

Pokušao da prošvercuje ženu u koferu

Poljski graničari saopštili su danas da su priveli francuskog državljanina koji je pokušao da svoju ženu, skrivenu u koferu, prokrijumčari i prebaci iz Belorusije na teritoriju EU.

Milioner slučajno priznao ubistva

Robert Durst (71), američki milioner iz poznate njujorške magnatske porodice koja se uspešno bavi nekretninama, uhapšen je juče zbog sumnje da je počinio ubistva, nakon što je slučajno snimljeno njegovo priznanje da je ubio nekoliko ljudi.

Dolar uskoro jednak evru

Evro se danas spustio na novi 12-godišnji minimum u odnosu na dolar, a akcije na berzama evrozone dostigle su nove maksimume.

U petak protest policajaca

Reprezentativni Policijski sindikat Srbije organizovaće u petak, 20. marta, protestnu šetnju od Vlade Srbije do zgrade Predsedništva, zbog, kako je navedeno, lošeg stanja zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Marta Takač: Smenjuju me lopovi koji su otpušteni

Smenjena direktorka "Vojvodinašuma" Marta Takač (SVM), koja i dalje obavlja tu funkciju, izjavila je da iza pokušaja njene smene stoje osobe koje je otpustila zbog sumnje da su "izvršili ozbiljne zloupotrebe" 2011. i 2012. godine.