Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Rusija neće menjati stav o Kosovu

Ruski ambasador Aleksandar Čepurin izjavio je da Moskva neće menjati stav o Kosovu pošto je predsednik Rusije uporedio situaciju na Krimu i Kosovo.

KCS: Novi metod u sprečavanju nastanka tromba i šloga

Prvi put u Srbiji urađena  je intervencija kojom je pacijentu koji ima apsolutnu aritmiju kroz kateter ubačena mrežica u levu pretkomoru srca koja zatvara izvor aritmije i tako sprečava zgrušavanje krvi- nastanak tromba i šlog.

Uhapšeni mladići zbog prodaje marihuane

Novosadska policija je uhapsila A. Đ. (1994), iz Banja Luke, zbog osnovane sumnje da je neovlašćeno trgovao narkoticima i njegovog sugrađanina D. T. (1993), za koga osnovano sumnja da je neovlašćeno držao opojnu drogu.

Sin i majka se potukli, pa napali policajce

Leskovačka policija uhapsila je M.S. (32) i njegovu majku B.S. (62) iz Beograda, sa privremenim boravkom u Bojniku, zbog sumnje da su napali policajce posle međusobne svađe, saopšteno je danas iz policije.

Uhapšen zbog prodaje mesa uginulih životinja

Smederevska policija je uhapsila N. J. (35) vlasnika ugostiteljske radnje "NN - Cile" iz Velike Plane, zbog sumnje da je počinio krivično delo proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih proizvoda, saopšteno je danas.

EU traži istragu o snajperistima u Kijevu

Evropska unija insistira da se sprovede puna istraga o angažovanju snajperista tokom krvavih nereda u Kijevu prošlog meseca, saopštila je danas Maja Kocijančič, portparolka visoke predstavnice EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton.

Komora podseća da Štrbac nije advokat

Advokatska komora Vojvodine saopštila je danas da Radovan Štrbac, koji je javnosti poznatiji kao advokat narko bosa Darka Šarića, izbrisan pre skoro godinu dana iz Imenika advokata.