Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Glamočić: Hrana nije neispravna

Ministar poljoprivrede Dragan Glamočić izjavio je da je hrana na tržištu Srbije zdravstveno bezbedna i poručio građanima da mogu bez bojazni da konzumiraju prehrambene proizvode.

Ubijen tinejdžer na protestu u Indiji

Indijska policija saopštila je da su vladine snage pucale i ubile jednog kašmirskog tinejdžera i ranile dvojicu kada su demonstranti kamenovali trupe u Kašmiru.

Srušila se zgrada, 6 mrtvih

Jedna stara sedmospratna zgrada srušila se u Mumbaju u Indiji. Stradalo je 6 osoba, troje je povređeno, a više ljudi je zatrpano, rekli su zvaničnici.

Ponovo otrovani orlovi kod Apatina

U ataru Svilojeva kod Apatina, ponovo su pronađeni leševi uginulih orlova belorepana. Slučaj trovanja ptica već treći put se ponavlja u tom ataru.

Roditelji Tijane Ognjanović potpisali protokol o donaciji

Predstavnici Instituta za majku i dete i porodica Ognjanović potpisali su danas Protokol o donaciji tom Institutu preostalih sredstava koja su bila prikupljena za lečenje male Tijane Ognjanović koja je preminula ne dočekavši transplantaciju srca u Hjustonu.

Gorbačov nije podržao ujedinjenje Rusije i Krima

Bivši predsednik Sovjetskog saveza Mihail Gorbačov odbio je danas da pred Zapadom brani "ponovno ujedinjenje" Rusije s Krimom, već je pozvao na prestanak sukoba koji, po njegovim rečima, može dovesti do novog Hladnog rata.

Preminuo Gašo Knežević

Bivši ministar prosvete, redovni profesor Pravnog fakulteta u Beogradu, Gašo Knežević preminuo je jutros u 61. godini.