Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

U Novom Sadu zaplenjena droga u vrednosti od 300.000 evra

Policija je u nedelju lišila slobode i odredila policijsko zadržavanje četvorici članova međunarodne kriminalne grupe koja je u prethodna tri meseca prodavala amfetamin, kokain i hašiš na području Novog Sada i Šapca, ali i teritorije Nemačke i Holandije.

"Zaustaviti kampanju protiv Vojvodine"

Koalicija Građanska Vojvodina zatražila je od Vlade Srbije da se odmah obustave sve akcije koje se proteklih više od pola godine, "očigledno organizovano i pod patronatom vlasti", sprovode protiv Vojvodine, njenih građana i njenog političkog subjektiviteta.

Petrović: Pokrajinska vlast ima podršku

Potpredsednik Vlade Vojvodine Dragoslav Petrović izjavio je da je pokrajinska vlast izuzetno stabilna i da ima široku podršku, tako da nije realno očekivati izbore u narednom periodu.

"Asad neće još dugo ostati na vlasti"

Turski premijer Redžep Tajip Erdogan izjavio je da sirijski predsednik Bašar al - Asad neće još dugo ostati na vlasti, kao i da se sirijski narod bori protiv velike nepravde.

Prag: Mladić se zapalio na trgu

Na Vaclavskom trgu u Pragu mlađi muškarac se polio benzinom i zapalio, blizu mesta gde se 1969. zapalio student Jan Palah u znak protesta zbog okupacije SSSR.