Autor: Milan Ceković

Info
23.02.2015.
10:00 > 14:33
Tim rekreativaca koji svaki dan odlazi na basket, pokušava da pobedi, ali im ne ide.
  • Zabezeknuta

    01.03.2015 07:15
    Kapiten na ladju
    Bravo za tekst.Kapiten će se vaditi na žutu štampu i ostaće kapiten dok svi igrači i sva publika ne popadaju.
  • Strani dopisnik

    23.02.2015 12:59
    Kapiten je imao i plan B...
    ...da dovede strane plaćenike, tzv. profesionalce, ali...E, neki nisu želeli da ruše sopstveni imidž i reputaciju, a oni kvalitetniji i drskiji više vole da se promovišu na značajnijim nevukoje**nama. I, koliko sutra, kapiten će da se vrati u svoj pogon za produkciju magle.

    Vest iz budućnosti:2019, dve godine pre nego nam bude bolje u vojvođanskim močvarama radi se nastavak horora The Fog, Radni naziv filma je The Fog Strikes Back-Scenario i regie Al Wolf The Little, Gl.ženska rola Dawna WeHighloving Gl.muška rola Dawnn Babik. Supporting role: Officer Slinik
  • Kapiten

    23.02.2015 10:59
    bez iskustva
    Kapiten je promenio sve moguće dijametralne i antagonističke, ofanzivne i defanzivne formacije, taktike i klubove dok nije pronašao tim gde će baš on biti kapiten. Takav tim mora biti sastavljen od diletanata i loših igrača pošto kapiten nema nikakvih iskustava ni rezultata u svojoj karijeri i ne može biti kapiten ozbiljnim igračima. Kapiten pokušavajući da sakrije problem koji je u njemu beskrajno menja svoje brojne slabe igrače ali publika jasno vidi da to ne donosi nikakve rezultate dok tim na tabeli tone sve dublje i gubi svaku utakmicu. Jasno je da je neophodna promena kapitena ali kapiten se sa tim nikako neće složiti. Dok navijači ne preskoče ogradu i ne utrče u teren naš tim ne može da se spase ispadanja. Osim verne publike niko drugi ne može da pomogne ekipi. Netalentovani aktuelni kapiten je na dobrom putu da bude zapamćen kao najgori u istoriji. Traka mu mora biti oduzeta po hitnom postupku u suprotnom je nestanak kluba neizbežan.
  • 23.02.2015 10:35
    Sjajno
    Odlican tekst. Ko razume, shvatice :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna