Info
12.03.2015.
13:34
Predsednik opštine Bačka Palanka Aleksandar Đedovac uputio je urgenciju Ministarstvu kulture kojom traži da ubrza prikupljanje i izradu neophodnih akata kako bi Vlada donela odluku o proglašenju arheološkog lokaliteta "Hazarska nekropola" kulturnim dobrom od izuzetnog značaja za državu.
  • Laza

    01.04.2015 11:45
    Ukazao bi na nekoliko netačnosti koje iznosi ova osoba: "Nestali mitski narod" dan-danas živi na teritoriji Avganistana. Radovi na čelarevu su prekinuti 80-ih godina, a ne 90-ih, zbog nekoliko razloga, među kojim su nemanje novca, pohlepa institucija koje su onemogućile direktno finansiranje jednog izraelskog fonda, partijsko uticanje na "neometanje rada ciglane"... Arheolog G. Bunardžić je u penziji, ali je živ i bistrog uma. pa je bolje njega angažovati za priču oko čelarevskog lokaliteta a ne lokalne političarčiće sa grandomanskim bulažnjenjima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna