Info
04.08.2010.
14:46
Policija je uhapsila dvadesetogodišnjeg Novosađanina Dejana H. zbog osnovane sumnje da je, 31. jula, zajedno sa maloletnim M. P. uz pretnju pištoljem pokušao da opljačka mladića i devojku u jednom stanu na Trgu Marije Trandafil.
  • jelena,31.

    28.08.2010 15:50
    Kome se obratiti?
    Svi zivimo u strahu. Miliciju ne zovemo, jer nismo nauceni da ce se odazvati na vreme, a ni sigurni na cijoj ce strani biti. Taj par je samo Bog spasao, a napadac sigurno vec seta naokolo opet planirajuci da po svaku cenu(i zivota) nabavi sebi novac za fiks ili za skup mobilni telefon
  • tamara

    16.08.2010 10:40
    i dokle tako
    dokle ce u samom centru biti ovako? svaka noc je sve gora. obijaju kola, kradu sta stignu, sad i u stanove ulaze! gde je milicija? kada ste poslednji put videli nocu milicionera na ulici. pa neka posalju komunalnu miliciju na ulice da nocu kruze kroz podbaru i centar! postalo je strasno!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna