Info
08.03.2016.
09:21
Na Facebooku će pre kraja veka biti više mrtvih nego živih ljudi, izračunao je statističar Hašem Sadiki sa Univerziteta Masačusets.
  • Pedja

    08.03.2016 11:21
    Uz razumljivi pijetet prema umrlima mislim da bi se profili umrlih trebali odvojiti od profila živih, i to bez traženja saglasnosti rodbine ili prijatelja, po automatizmu, a na osnovu umrlica. Nisam za to da se ti profili brišu jer predstavljaju veliku istorijsku vrednost. Oni bi trebali da budu i dalje dostupni u posebnoj sekciji Facebooka. Zašto da aktivni korisnici Facebooka budu u zabludi i da komuniciraju s nekima koji su preuzeli profile pokojnika. Neka dotični otvore svoje profile i sami se predstave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna