Info
01.10.2010.
15:41
Policija je uhapsila Novosađane Dragana A. (1985), Janoša A. (1979) i Roberta A. (1981), zbog postojanja osnovane sumnje da su prodavali drogu.
  • Nezadovoljni Lala

    05.10.2010 06:50
    Slazem se sa Srkijem, s tim sto bih ja ipak za to davao dozivotnu, bez mogucnosti pomilovanja! Ili onaj americki sistem, , presuda na 450 godina zatvora, a pomilovanje moze posle 200.
  • Srki

    01.10.2010 20:33
    Tajland npr. smrtna kazna ako te uhvate sa više od par grama droge! Kod njih nema toliko sitnog kriminala koji kod nas cine narkomani i nema mnogo narkomana. Kod nas uhvate dilera, on odlezi od par meseci do par godina, naravno bude dobar u corci i pomiluju ga na pola kazne i on nastavi da diluje drogu! Kada zaradi dovoljno para, ubaci ih u legalne tokove (npr.otvori kafić ili krene sa nekom firmom), placa PDV i nema veceg cistunca koji postuje sve vazece zakone.Kasnije cak i pljuje po dilerima!To vam je kao prostitutka koja se sredi u nekim godinama i nema vece svetice od nje, cak i terorise i vaspitava cerku u fazonu nema sexa pre braka...Znaci,treba uvesti zakon kada uhvatite dilera i dokazete na sudu, min. 20 godina corke, pa ko voli nek izvoli.
    Znaci

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna