Info
17.01.2011.
12:48
Direktorka vladine Kancelarije za evropske integracije Milica Delević rekla je danas da će se odgovori na Upitnik Evropske komisije naći 27. januara pred Vladom Srbije, a da će oni 31. januara biti uručeni evropskom komesaru za proširenje Štefanu Fileu.
  • novosađanka

    17.01.2011 20:56
    Brzina
    Kao da je važno što je u najkraćem roku,a kakav je kvalitet i tačnost odgovora o tome ćemo tek slušati... Samo da ne ispadne cirkus kao sa reformom pravosuđa.
  • 17.01.2011 14:20
    A EK kada dobije odgovre na postavljena pitanja Vladi,i kada procita na ista pitanja odgovore koji su davali gradjani Srbije, nece verovati da su potekli iz iste drzave

    Vladini odgovori ce biti otprilike sve je OK samo jos malo da reformisemo odredjenu drzavnu strukturu jer smo malo pogresili u ipravkama, a narod je bio jasniji i sve je lepo srocio u par receznica kako je ovo na zaost propala zajednica zvana drzava, ima EK da se za pocetak ceska po glavi i to nakratko, a mi potom vrlo dugo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna