Info
29.01.2011.
19:06 > 20:08
"Železnice Srbije" primile su 142 nova radnika, bez konkursa, a mnogi od njih nemaju ni stručnu spremu, ni znanje za rad u ovom javnom preduzeću.
  • Železničarka u pokušaju

    31.01.2011 13:32
    prošli su aprili,ko vozovi kad odu.........
    Tako prolaze i moji aprili,vec 5 godina kako sam završila Višu ŽELEZNIČKU školu,takodje i srednju,i radim u TELEKOMU kao omladinac za 103 dinara po satu,bez odmora i plaćenog bolovanja,uskraćena za sve moguće privilegije koje uživa društvo koje ima rešenje za stalno. Jer ZA NAS ŠKOLOVANE OČIGLEDNO NEMA MESTA NI U JEDNOM DRŽAVNOM PREDUZEĆU U OVOJ DRŽAVI.A da ne govorim o ŽELEznici.ZAPOŠLJAVAJU SE KONOBARICE;KUVARI;BRAVARI;FRIZERI JER TAJ KADAR JE POTREBAN ŽELEZNICI U OVOM TRENUTKU.STO BI POZVALI MENE?Godinam posluje u ogromnom minusu,ja kao omladinac radim za plate ŽELEZNIČARA,i meni su svi uslovi uskraćeni,jer treba neko i da uživa,STA REĆI.TUGAAAAAAAAAAA,ČEMER i JADDDDDDDDDDDD
  • Vojvodjanka

    30.01.2011 07:16
    ...
    Neko zakuvao ?!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna