Info
17.02.2011.
22:07
Predsednik Republike Srbije Boris Tadić poručio je da će država stati na put svakom ko preti i pokušava da ugrožava bezbednost građana Srbije.
  • Deleteboy

    18.02.2011 18:41
    Nije sanirao povredu!
    Dobro jutro Tadija!!!!
    pa gde si nam ti ovih nedelja i meseci? Spavas zimskim snom kao neka lisica (naveo bih jednu drugu zivotinju, mnooogooo vecu ali moderator bi onda obrisao poruku)?

    Pobili se tvoji drugovi, a ti cutis? Drzava tone kao Titanik, a tebe nema? Ili si vec na nekom camcu za spasavanje? A boranija neka tone!!!

    Ima moj komsija Pera vinograd u okolini Krcedina (prodaje covek), pa ako hoces da budes blizu Zivketa, javi se? meni 5%, skroman sam :)
  • Mister NO

    17.02.2011 23:08
    E zaboli me šta je rekao odbor DS.
    A vrli nam predsednik izgleda ne koristi sadašnje vreme, u svojim obraćanjima uvek je u pitanju neki futur. Biće bolje, uradićemo, podržaćemo, odbranićemo, dovešćemo, razvićemo, uspećemo.... 1001 ćemo. Neka ga neko obavesti da je ovo pred ili izborna godina i da se sumiraju rezultati a ne obrnuto.
    Koštunica ispade frajer po obaveštenosti za ovog manekena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna