Info
21.02.2011.
09:48
Najmanje 65 civila, uključujući i žene i decu, ubijeno je u četvorodnevnoj operaciji NATO snaga na istoku Avganistana, saopštio je guverner pokrajine Kunar Fazlulah Vahidi.
  • TV

    21.02.2011 11:18
    ?
    ...koji normalan čovek želi da bude deo ovoga?! Nemojte me odma prozivati da sam radikal ili naprednjak ili bogznakakav drugi ekstremista, ali zaista koji normalan čovek želi da bude deo ekipe koja svakodnevno nekažnjeno čini ovakve i gore zločine?! Pa zar nismo osetili na svojoj koži koliko su nepravedno birani "vojni ciljevi"?! I nemojte misliti da sam neki Rusofil il štogod slično, iskreno ne vidim mnogo razlike između dve sile nezajažljivih apetita, ali se nadam da će Putin uspeti da ubedi ove naše pilićare da se okanu ćorava posla oko ulaska Srbije u NATO. Još jedom onda narodna "platila baba dinar da uđe u kolo, platila bi i deset da izađe"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna