Info
12.03.2011.
09:54
Jedan Palestinac ubio je prošle noći petoro Izraelaca, uključujući dvoje male dece, u napadu u jevrejskom naselju Itamar na Zapadnoj obali, javili su jutros izraelski mediji.
  • Jan Chi

    13.03.2011 14:09
    uzas
    U petak uvece, kada je porodica legla posle Sabat vecere, u kucu je upalo nekoliko ljudi sa nozevima koji su poceli da ubijaju clanove porodice. Ubijeni su mama, tata, deca od 11 i 4 godine i beba od par meseci. Svi su mucno zaklani. U kuci je ostalo jos dvoje dece, a tela je otkrila najstarija cerka od 12 godina kada se vratila kuci. Danas popodne je bila sahrana koja je bila prenosena na tv. U Izraelu niko ne govori o osveti, vec o miru, dok sa druge strane u Gazi dele ljudima slatkise.Xs sve pro palestince informacija da su takvi tipovi iz Palestine ratovali u BiH i ubijali Srbe!
  • saučešće Izraelu

    12.03.2011 13:50
    samo oštro protiv teorista
    Niko od onih koji podržavaju palestince da postavi komentar. Nije im žao nevinih žrtava, čak ni dece, samo zato što su jevrejska.

    Javiće se kada Izrael pobije teroriste i sravni sa zemljom njihove baze da kukaju kako je to atak na "prava" palestinskog naroda.

    Treba ponovo da uđu u Gazu, ali ovaj put da od nje naprave praznu tampon zonu, a palestinci koji na izborima glasaju za Hamas neka kusaju ono što su posejali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna