Info
20.03.2011.
11:39 > 11:42
Vojni analitičar Aleksandar Radić izjavio je večeras da su kapaciteti Libije za protivvazduhoplovnu borbu skromni jer se radi o PVO sistemima nabavljenim u Francuskoj i Sovjetskom savezu još pre 30 i više godina.
  • Sone NS

    20.03.2011 23:24
    @Vaskez
    Eto vidis da sam bio u pravu kada sam napisao da prosecni srpski seljak jednako razmislja poput vajnog vojnog analiticara Radica! Vaskez je tipicni predstavnik prostog nam puka, pa tako i razmislja. Crno-belo. Sve je samo pod A. Nema dakle ni B. ni C. Ne moze dakle nikako drugacije nego da su zli ameri imperijalisti, a amerikanca si video samo na filmu i vestima! Alo bre, u pamet se malo!
  • Vaskez NS

    20.03.2011 17:18
    @Sone NS
    Aha, pa zato treba pokrenuti tešku ratnu mašineriju sa drugog kraja sveta i za početak izrokati 110 Tomahawk-a od kojih svaki košta pola miliona $.
    Sone, zabo*e njih za libijski narod, sve što ove lešinare zanima je libijska nafta. Isti princip kao u Iraku, osvoji i uspostavi svoje kompanije tamo. Jedina razlika - ovog puta će "bolje parče mesa od lešine" dobiti Francuska, Španija, Italija i Engleska.
  • Sone NS

    20.03.2011 12:29
    E moj Radicu,...
    vajni analiticaru. Pa sve to isto tako, malo jednostavnijim recima, prica i prosecni srpski seljak. Znaci opet interes mocnih sila koji terorise slabije,... hoce da im uzmu zemlju, naftu, pesak, voce i povrce, cvece, voce i povrce,...aha to sam vec rekao. Nego da nije da moze da bude da je taj Gadafi stvarno jedan idiot sa milijardama dolara na svojim racunima, dok mu narod i bukvalno gladuje. Malo , malo pa im ukine internet, kao da mu truli zapad ne pokvari narod, a u stvari ih drzi u neznanju i siromastvu dok se on bahati,...nisam za rat i bombe, ali za svrgavanje Gadafija i njegove bezocne vlasti jesam. Pa ako ne moze drugacije treba pomoci tim jadnim libijcima da ga se otarase konacno i za sva vremena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna