Info
23.03.2011.
10:14
Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak sastaće se u petak, 25. marta, u Beogradu, sa predsednikom Vlade Srbije Mirkom Cvetkovićem, a tema razgovora biće pokretanje procedure za donošenje zakona o imovini i prihodima Vojvodine, kao i formiranje vojvođanske policijske uprave.
  • anonimus ostrašćeni

    26.03.2011 16:41
    @Ana Veljkovic
    Da si ti svesna da su oni stranka koju je kao i SRS napravila udba da zamajava vojvođane i sabotira vojvođansku ideju, i da si svesna koliko su se lično obogatili u poslednjih 10 godina dok du podržavali vlast koja je urnisala Vojvodinu, ne bi ti bili "simpa".
  • 24.03.2011 01:50
    Dosta cega?
    Pljacke? Obecanu TACKU ste stavili na pljacku predhodne vlasti, ali ste zato vi iz LSVa nastavili da pljackate sa jos vecim zarom. Samo jos budali nije jasno zasto se Canak bori za autonomiju - da ne mora da deli plen sa Beogradom. Mozete slobodno da onaj svoj slogan promenite u VOJVODINA VOJVODJANSKIM LOPOVIMA.

    Ja ne volem kad me neko krade, pa makar bio i najvise nas od svih nasih.
  • Ana Veljkovic

    23.03.2011 18:17
    Dosta
    Da li ste vi svesni koliko ima ostrašćenih komentara? Pa taj Anonimus piše kad god se spomene LSV. Dosta više. Muka mi je od Aninimusa koji pljuju ljude sa imenom. To je zloupotreba interneta. I prošli put sam reagovala zbog toga. Evo ja ću, imenom i prezimenom da napišem za sve te Anonimuse da su ŠLJAM. Zamerite Čanku, Ligi, autonomašima nešto konkretno. Tipa, rekli ste ovo, uradili ono. Pustite me više tih fora "idi i ostani kod svojih gazda", i "malo mu što se nakrao". Ma šta to znači? Meni su Čanak i LSV simpa,nekako su mi najviše naši, ali ne govorim iz te perspekltive. Realno, mislim da svi političari imaju neku manu. I simpatični i oni manje simpatični. Videla sam da je taj Anonimus i neki dan imao neke zlurade komentare na onu Jerkovku. I tako, tip bez imena, pljuje nekoga sa imenom. Muško, nema šta. Garant se sam sebi divi ispod mamine suknje...
  • 13

    23.03.2011 15:12
    ***** опет иде да уцењује,мало ли се накрао,још му треба,јер ако му Цветковић нешт неда овај ******* одмах прети да неће гласати.Ови пошто им власт стоји на стакленим ногама,љубиће га у голо ....То и сомови у дунаву знају.
  • 23.03.2011 13:51
    Idi i ostani kod svojih gazda.
  • Mika

    23.03.2011 12:44
    Dogovor
    Da neće možda pasti i dogovor oko prodaje Vodovoda jer ionako je agencija gospodina Cvetkovića radila strategiju smanjenja broja radnika u Vodovodu pa ispade da su spremačice i portiri višak.Žalosno gospodo odlazeći......Ligi izgleda nije dosta nadležnosti, malo im para pa hoće još,a ionako su sve upropastili čega god su se dohvatili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna