Info
28.03.2011.
17:37
U Vladi Srbije u toku su pregovori predstavnika tri sindikata obrazovanja sa ministrom nauke i prosvete Žarkom Obradovićem o zahtevima za poboljšanje materijalnog položaja i eventualnom prekidu štrajka.
  • RAJKO

    28.03.2011 20:03
    PROVIZORIJUM OD DRŽAVE
    Činjenica je da je Žarko Obradović prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije da ima platu 200.000 dinara na Megatrendu, kao vanredni profesor, ali nije prijavio koliki mu je funkcionalni dodatak u Vladi Srbije?
    Druga činjenica je kakav je to pravni marifetluk koji omogućava da Ministrar volontira na svom poslu, a biva plaćen na poslu koji de jure i de facto ne obavlja, a to je vanredni profesor na Megatrendu?
    Treća je kakav to tretman u kontroli i nadzoru nad zakonitošću rad pripada Megatrendu, a kakav ostalim univerzitetima ako je tamo Ministar stalno zaposlen i ostvaruje lična primanja?
    I konačno kakav je ovo provizorijum od države kad se sve tako relativizuje kao što se kod nas radi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna