Info
11.04.2011.
14:20
Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović ocenio je danas da Srbija plaća veliku cenu populističke politike bežanja od reformi i istakao da je potrebno da stranke okrenu zemlju modernizaciji i odustanu od pokušaja da građanima i privredi nude iluziju da će dobijanjem kandidature za EU problemi nestati.
  • Deda Stanko

    08.06.2011 11:09
    nije nego
    Čedo, čedo moje, zar ti svojim stavovima, ponašanjem , činjenjem i ne činjenjem, ne zamazuješ ovaj jadan narod. Ti si kobajagi neki opozicionar, uporno napadaš i osuđuješ vlast,a tvoj životni standard, i finansijske mogućnosti sve veće. Da ti zaista deliš sudbinu makar prosečnih građana Srbije (gledajući na standard), ja bih ti sve verovao, i prosto bih ubeđivao ljude da si PRAVI. Ovako Čedo, čedo moje,bolje je za tebe da ućutiš, i da se posvetiš svojoj divnoj ženi i prelepoj dečici.Što si imao da kažeš kazao si.
  • 12.04.2011 08:14
    pametni stavovi, korisni za Srbiju.
  • 11.04.2011 18:45
    1
    Prikljucenju nas u sastav EU niko ne kaze da ce preko noci procvetati ruze, to je tacno, ali isto tako je tacno da cemo biti vrlo brzo kao Hrvatska, a sada se zna,ne samo Ceda da zna nego i mi gradjani znamo da smo po svim pitanjima na zadnjoj lestvici od svih drzava u regionu, ali isto tako je jasno da nikakav Ceda ili njemu slicni nece moci biti glavni politicki lideri kada bi postali sastavni deo zajednice EU... e to sve zabrinjava nase politicke lidere....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna