Info
02.05.2011.
19:10
Američka nevladina organizacija Fridom haus objavila je novi izveštaj o slobodi medija, a na listi od 196 rangiranih zemalja, Srbija se nalazi u društvu delimično slobodnih medija i nalazi se na 72. mestu.
  • Sima Strahota

    02.05.2011 22:15
    U Gedino vreme ...
    ... su postojali opoziciona stampa i radio, sto je Geda zdusno gusio (uz pomoc svojih kentaura, izmedju ostalih i napucenog-vecitog-zamenika, tada ministra informisanja, sto se opet trpa da bude vlast a nema 10 minuta radnog staza, pameti ni toliko). Elem, danas na svim novinama samo Tadic, Tadic, Tadic ... A kakva je opozicija - mozda i bolje.
  • l

    02.05.2011 20:23
    Mediji u Srbiji delimično slobodni a potpuno potpl
    Mediji u Srbiji su plaćeni da pišu afirmativno i ne postavljaju škakljiva pitanja. Možda bi novinari i radili svoj posao, ali šta vredi kada ga pozove urednik i izgrdi ga zbog pitanja kojima treba da raskrinka bandu na rukovodećim položajima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna