Info
18.12.2020.
13:19 > 10:52
Nesumnjivo je da je postojanje kvalitetnih lokalnih medija od izuzetne važnosti za funkcionisanje lokalnih zajednica. Oni su tu da pruže svakodnevne informacije bitne za funkcionisanje pojedinca u društvu, od toga u kojem delu grada ili opštine nema vode, pa do toga da se ukaže na postojanje korupcije na lokalu.
  • Milanče

    18.12.2020 14:07
    danas
    Kakvi su nam danas novinari, polupismeni, ne znaju ni da govore, ostrašćeni, neprofesionalni, bolje da ostanu bez posla nego da svojim neznanjem i neprofesionalnošću truju narod i uče ga pogrešnom izražavanju, zaključivanju i zaglupljivanju. Danas je svako novinar. Nekada se znalo ko to može da bude. Treba i njima uvesti licencu koju bi polagali pred komisijom za jezik, opštu kulturu, opštu informisanost i jošmnogo toga. Uopšte mi ih nije žao. Nadam se da će vaš novinar koji ovo treba da odobri za javnost, biti samokritičan a ne obrisati ovo što pišem.
  • Nadia

    18.12.2020 13:59
    Da se razumemo
    Novinare smatram one koji "svojom glavom razmišljaju" a ne puke prenosioce kabinetskih saopštenja. A takvih je vrlo vrlo malo. Retko ko od njih prokomentariše državno saopštenje, ili se čak kritički osvrne na njega!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna