Info
04.07.2011.
15:08
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da policija ne sme da zlostavlja uhapšene, ali da to ne znači da ne treba da hapsi počinioce krivičnih dela.
  • 04.07.2011 15:41
    Ministar je u pravu kada kaze da snimak koji kruzi YouTub o zlostavljanju uhapsenika od strane policije, izuzetno steti svim gradjanima Srbije, i tacno je da se NIKO ne sme fizicki maltretirati, bez obzira koje je krivicno delo ucinio.
    Da bi se sprecilo fizicko maltretiranje, potrebno je sve policajce koji se tako ponasaju odstraniti iz policije, i naravno kazniti, te policajci treba da su psihicki stabilne licnosti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna