Info
23.07.2011.
18:15 > 06:26
Norveška policija saopštila je danas da je osumnjičeni koji je uhapšen juče u vezi sa smrtonosnim napadima u Oslu i na ostrvu Utoja, u kojima je, prema poslednjim podacima, ubijeno 92 ljudi, priznao da je pucao iz vatrenog oružja. Istražuje se mogućnost da li je u napadima učestvovao još jedan čovek.
  • 24.07.2011 06:04
    @Fikroj
    Vi nemate postovanje ni prema jednoj zrtvi TERORIZMA,fasizma...da je to istina potvrdjujete u Vasem komentaru
    Terorizam je uvek bio i uvek ce biti samo terorizam kao i fasizam, njega treba spreciti, bez obzira u kojoj drzavi deluje,bez obzira u kojoj drzavi strada obican narod...
    i naravno osuditi sve fasiste i teroriste ovoga sveta
  • Scotch Bonnet

    23.07.2011 23:52
    @Fikroj
    Kreni od naslova na dole pod Yugoslavia i sve ce ti biri jasno.



    http://en.wikipedia.org/wiki/Quisling
  • @Fikroj

    23.07.2011 21:51
    Oh Norveska cak ima uzor u tom pogledu da joj nije ravno pola sveta.Pogledajte malo okolo ko je to bio Vikund Kvisling i po kome je izraz "kvislinski" dobio naziv.
  • Fikroj

    23.07.2011 19:37
    uzasne slike
    i sad da se zapitamo : Ovo je kao jedan novi moguci nacisticki zlocinac , nacista, Gott Mit Uns, slike cak podsecaju i na raciju. Pravi fasizam u Evropi ponovo u usponu, dok se Srbija bezrazlozno tako karakterise a nasa vlast to ponizno prihvata. i vec vidim odavde nove fasiste obavijene plastom neke samo njima znane nazovi-demokratije kako vicu "Idi za Bgd", pravi novi Jugend iz ove jadne ravnice.
    -Naravno, postovanje svim nevinim postrdalim levicarima i pravim anti-fasistima i saucesce njihovim najblizima. El pueblo junido jamas sera vencido

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna