Info
23.07.2011.
19:15 > 18:55
Kancelarija za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala podigla je optužnicu protiv dubrovačkog gradonačelnika Andre Vlahušića zbog zloupotrebe položaja i ovlašćenja, a na teret mu se stavlja da je nezakonito pozajmio gradski novac privatnom preduzeću koalicionog partnera Pere Vićana koji je optužen za podsticanje Vlahušića na zloupotrebu.
  • 24.07.2011 05:13
    ns
    Molim Radio 021 ,
    da vise ne objavljuje vesti iz Hrvatske o hapsenju vladajucih i cenjenih licnosti zbog kojekakvih nedozvoljenih radnji njihovih politicara, koji su povodom kurupcije itd uhapseni i kojima ce se suditi

    Molbu upucujem zbog nasih politicara, koji oklevaju sa ulaskom Srbije u EU,
    a ako Radio 021 i dalje bude objavljivao kako hrvatska policija hapsi, a pravosudje procesuira, PREDSEDNIKA, bivseg,potom GRADONACELNIKA...moze se dogoditi da nasa vlast napravi neki radikalni zaokret protiv EU a sve zbog same sebe kako ne bi morala da odgovara pred nezavisnim sudstvom u Srbiji

  • yaran

    23.07.2011 21:36
    epidemija
    Kod njih pade premijer, nekoliko ministara,par komada gradonačelnika i jedan komandant kopnene vojske... Treba brzo upriličiti karantine na graničnim prelazima prema ovamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna