Info
31.07.2011.
16:20
Nije verovatno da će Anders Behring Brejvik, koji je priznao da je prošlog vikenda u Norveškoj počinio masakr, biti zvanično proglašen ludim, jer se čini da je imao kontrolu nad svojim postupcima, izjavio je za AP šef tima forenzičara zaduženih da daju mišljenje o njegovom psihičkom stanju Tarjei Rignestad.
  • 02.08.2011 03:53
    Malo kasno mi proradili klikeri,
    citam svetske visti i to me podseti, sve se pise o ovoj izopacenoj licnosti masovnom ubici,al nigde ne procitah izjavu od nekih njegovih devojaka, pa makar to bile i kratkotrajne veze, nema ih nigde...
    a momak ima 32 godine, zar to nije tema za razmisljane i analizu strucnjaka
  • 31.07.2011 19:19
    E tako bi trebalo sa svim teroristima i ubicama.
    Najbezboline,za njih, je da pobujaju ljude,zbog njihovog cefa i onda kao lud je, a ludi ni zasta ne odgovaraju.
    Kada bi sve drzave sveta tako postupale bilo bi manje terorista,masovni ubica, pa makar bili i dokzano ludi treba im suditi kao normalnim
    Jeste da ovaka postupak nije human a da li je humano neduzne ljude ubijati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna