Info
01.08.2011.
08:09
Američki predsednik Barak Obama i predstavnici Kongresa postigli su istorijski dogovor o povećanju gornje granice državnog zaduživanja i smanjenju potrošnje.
  • semtex

    01.08.2011 13:59
    americke lopine
    Ti lopovi kada bi vratili UN-u pola od sume koju duguju ne bi bilo gladne dece u Africi!O imaginarnoj vrednosti papira zvanog USD da ne pricamo,ali ko njima moze da proveri da li imaju rezerve u zlatu za nastampane bonove.
  • Jo

    01.08.2011 10:40
    Trošadžije
    Primirili situaciju za kratko a sad sledi neki novi gadafi gde te pare treba potrošiti jer se rakete napravljene,sad će ih platiti a treba to i potrošiti.Evo njih opet za pola godine jer u osnovi američko društvo i ekonomija je zasnovana i opstaje na ratovima i konfliktima.I umalo da zaboravim na trgovinom nečim što ne postoji ali bitno da se okreće lova.Sutra ako kosooki reše da naplate obveznice svi će se zvati Šangaj
  • jova limanac

    01.08.2011 08:31
    Taman da snime akcioni film, sa sve brojacem koji odbrojava do 02.08 i staje pred sam kraj, i da dopune budzet zaradom od prikazivanja :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna