Info
02.08.2011.
07:10
Sastanak na kome će se razgovarati o sudbini preduzeća koja posluju u okviru "Nibens grupe", zakazan je za danas u Agenciji za privatizaciju u Beogradu, rekao je rukovodilac "Nibensa" Milutin Gašević.
  • Jo

    02.08.2011 09:34
    Muljanje
    Klasično muljanje države,firme,poslodavca i banaka.Kao niko nije znao šta se radi pa sad opet svi poreski obveznici treba da snose teret.Evo ja idem u banku da tražim kredit na " majke mi vratiću " kao što je njemu odobren.Nema teorije da dobijem pare.A posebna priča su sindikalci.Kako dotična nikad nije reagovala kad je svaki 3 kamion išao privatno,kako nikad nije ragovala kad su ti isti putevi propadali posle 6 meseci.Sad svi treba da plačemo nad sudbinom radnika a nek se samo prisete koju su lovu uzimali u ranijim godinama i zašto su im firme propale.Milijarde su stučene u puteve za 10 godina a mi i dalje odvaljujemo amortizere.Da li je i za to kriv DjuraškovićPa neće biti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna