Info
17.08.2011.
08:12
Četiri od pet najvećih američkih proizvođača cigareta tužilo je američku saveznu vladu zbog novih upozorenja, odnosno nalepnica koje proizvođači moraju da stavljaju na paklice cigareta.
  • Nepušač

    18.08.2011 21:36
    Dežurni krivac
    Okorele pušače neće odvratiti ni da ih odvedu u mrtvačnicu. Na kraju krajeva, većina umire od drugih zagađivača jer cigareta postoji pre sagorevanja goriva, pesticida, industrijsko zagađenje... Gde su te bolesti bile ranije? Pušile su se cigarete bez filtera, a živeli su 100 godina. Nisam za cigarete, jer su skupe, popušite čitavo bogatstvo, ali ne verujem da su toliko štetne kao što pričaju. Daleko od toga da su korisne, štetne jesu, ali čini mi se da su preterali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna