Info
19.08.2011.
09:26 > 11:21
U Berlinu su sinoć, četvrtu noć zaredom, nepoznate osobe palile kola i u tom "pohodu" izgorelo je 11 automobila, saopštila je nemačka policija.
  • Richard Rublev

    19.08.2011 18:24
    Pa zar nisi vid'o...
    ...da nisi dobro vid'o. Da je vrlo uobičajeno da lice sa zemlje ne može da proceni šta je ispod 300m a šta iznad. Samo, nisam siguran da je Mos' Slobode i njegove sajle, na visini većoj od 300m...;) Možda se inspektorka napušila ovoga ili onoga???
  • Noname

    19.08.2011 13:15
    @Scabies
    Ne bih bio previse siguran u tvoju izjavu, ali bilo kako bilo, kod nas i kada bi poceli da rade tako nesto, stradali bi oni koji voze zastave i punte i nova kola od 10-15.ooo evra, a ne mamini i tatini pajseri koji imaju 19 godina i voze mamine i tatine dzipove i majbahe u *urce i nekaznjeno ubijaju ljude po ulici... niti oni sto voze "legalno" lamburdzinije, ferarije i ostale perverzije sa americkim tablama...
    kod nas svi samo po raji shilje... a "oni" su zasticeni ko beli medvedi...
    a kada smo vec kod toga, sta je bilo sa Amidzom do kraja, pardom "nepoznatim pilotom koji je leteo iznad glava novosadjana"!?
  • Scabies

    19.08.2011 11:34
    @Noname
    Nema sanse da ce tako nesto nasoj omladini da padne na pamet, jer je kod bas zastupljen iskljucivo Salonski(kafanski) ekstremizam , kako levi tako i desni.
  • Richard Rublev

    19.08.2011 11:23
    Kod nas bi to...
    ...imalo mnogo više smisla. Samo, mi smo našu hrabrost već ispucali. Pogledajte kako se mi ponašamo u momentu kada mnogi u svetu više neće da ćute o svojoj obespravljenosti. Nama je dobro. Kafica, sokić, dvesta dinarčića, urbano, urbano...
    Za ideologiju će se podići masa u svakom momentu, ali protiv svakodnevnog sveprisutnog sistemskog besmisla, za to postoji visok, ako ne i beskonačan prag tolerancije. Kad bi kod nas trebalo da se popali sve što je ukradeno, goreli bi celi gradovi. Eto toliko ste se na sve navikli. Npr. istoričari Vam se bave energetikom itd... Ako ne izadjete iz te vrele vode, skuvaće vas kao žabu. Ustvari, već su vas skuvali. Srećno...
  • 19.08.2011 11:18
    Da, čitajući ovakve vesti, bolesni i dokoni umovi mogu dobiti još jednu ideju više, kako da provedu slobodno vreme, a da se pritom dobro zabave.
  • Noname

    19.08.2011 10:54
    hm...
    Samo cekam kada ce nekome iz redova nase "visokoobrazovane" omladine da ovako nesto padne na pamet....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna