Info
06.11.2011.
20:29
Polovina poslodavaca u Srbiji ne plaća doprinose radnicima. Time su ugroženi i radnici i državni budžet, zbog toga iz Ministarstva za rad najavljuju da će neredovnim platišama stati na put tako što će ih - oterati u zatvor.
  • cure

    07.11.2011 10:57
    ih
    nema problema ja se prvi prijavljujem,dzabe klopa sex i ostalo.bolje da se prodam dobro u mardelji nego da me j...kojekakve suse u poreskoj...
  • Nebojša Novi Sad

    06.11.2011 21:23
    Kakva sramna država
    koja dopušta da se ne plaćaju doprinosi i porezi. I sada će da krenu od STR, SZR, malih DOO a Miškovića niko ne sme da takne kao ni brojne tajkune koji ne plaćaju doprinose. Pa javno je objavljeno da Mišković, Drakulić, Kostić i niz i kluba 50 duguju 5 milijardi EUR poreza, PDV-a kao živog novca državi. A ja mogu da umreme bilo koji dan sem 1o.-og kada mora PDV da se plati. A lopovi koji su krali od radnika su bili pametni jer im država oprostila sve a ja budala koja je sve plaćala. Nismo ravnopravni na tržištu, jer ima ravnopravnijih, kao Mišković koji je volšebnim tumačenjem zakona oslobođen da plati za MAXI 95 miliona EUR i to je morao odmah da plati a ne da se čeka naredna godina. NE MOŽE rezident jedne države da otvori firmu na Kipru a da ta firma radi i pravi novac ovde, a on da ga izbegne. To može samo ne rezident. Ovo je više od organizovanog kriminala.
    U ovoj državi postoji zakon koji kaže kada neko ima 1,5 promila alkohola u krvi ili više ide pravo u zatvor 60 dana, a kod nas se to ne poštuje. Najbolje je da se podigne krivična prijava, onda ide na oportunitet, plati kaznu 50.000 dinara i nema zatvora, nema tačkica.
    Tako je i sa ovim doprinosima. Poreska uprava umesto da radi svoj posao tera poslovne banke da im zarade platu. Komunalna policija ne zarađuje ni za platu kao da smo najčistija država na planeti. Biće skoro propast sveta, nije šteta, nije šteta kaže pesma.
  • Osmi sekretar SKOJa

    06.11.2011 20:56
    D.O.O. Topalovici
    Svi posteno rade izlazuci se opasnosti da ih uhapse i oteraju na robiju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna