Info
07.11.2011.
18:50 > 06:43
Pešak čiji se identitet još utvrđuje, poginuo je sinoć  u saobraćajnoj nesreći u Budisavi.
  • @ Anonimus

    08.11.2011 00:37
    Vojvodjanska sela su prava katastrofa za nocnu voznju. Gomile pesaka i neosvetljenih biciklista po vecini vojvodjanskih sela. Biciklisti veoma cesto voze jedan pored drugog umesto jedan iza drugog pa se rasire preko celog kolovoza. u 99% slucaje nemaju ama bas nikakvo osvetljenje a po pravilu su svi u tamnoj odeci. Isto tako gomila ljudi neosvetljeno nocu tumara kolovozom gurajuci razna kolica sa raznovrsnim teretom koji prelazi gabarite kolica. Kao da svesno ne haju za svoju i za tudju bezbednost. Za svega 200, 300 dinara moze da se kupi kakav takav zuti svetloodbojni prsluk, ali to se kod nas smatra jajarenjem, sramotom da ga navuces na sebe. Zamisli da na biciklu uvece krenes u kafanu i na sebi imas takav prsluk? Ima cela kafana da se to vece sprda sa tobom a familijarno spicname ima da ti bude "prsluk". U fazonu "ej ciji je ono mali?" a odgovor "ta to je onaj Veljin", "a kog Velje?", "ta onog Velje prsluka".
  • 07.11.2011 21:50
    @Anonimus, pa šta drugo nego na slepo, pa makar to bilo 5 metara. Baš u tih 5 metara može da ti bude pešak i da ga ne vidiš. Kao što je napisao ''Umro'' u svom komentaru, oni koji biju u nebo svojim svetlima su opasniji nego brza vožnja i alkohol. Zaslepe te i ništa ne vidiš, mnogo puta mi se desio, jedino što mi preostaje da gledam desnu ivicu kolovza (i to je jedva vidim) pa šta bude bude. Takođe išao sam biciklom jednom iz Temerina po noći, ja imam osvetljenje i nazad i napred tako da me onaj ko mi je dolazio u susret sigurno vidio i isključio duga. Ali džaba kada ni oborena nisu dobro naštimana, ''tuče'' me u oči i samo sam osetio odjednom kako sam sletio s puta, sreća pa sam se uspio vratiti na asfalt. Eto toliko o bezbednosti saobraćaja! Umesto da na tehničkim pregledima to obavezno proveravaju, a i policija kada vidi takva svetla da kažnjava momentalno!
    A drugo, fale nam pešačke staze pored puta koje bi bile fizički odvojene od kolovoza. Važno je da se naša vlast potrudila da nas što više ograniči sa brzinom i koje kakve budalaštine samo da bi nam lupali kazne.
  • 07.11.2011 20:39
    Ha najbolje je da vozis "na slepo" jedno 50m.
    Sto bi trosio vreme na zaustavljanje, zar ne?
    Ovaj pajvan je bio pijan i nije imao dozvolu.
    Kriviti pesaka za bilo sta, u ovom slucaju , je opravdanje za buduce ubistvo.

    Zatvor na 15 godina i zdravo.
    Nek razmisli sta je uradio.
    Tog ko mu je dao vozilo,zatvoriti na 5 godina zatvora. Ajd zdravo.
  • Umro

    07.11.2011 19:45
    na "šutu" do bolnice
    Malo - malo pa pogine neki pešak u prigradskim naseljima, stvrno bi neko trebao da ukaže tim ljudima na opasnost pešačenja noću uz kraj kolovoza, makar da obuku svetlo odbojne prsluke. Ne kažem da je pešak kriv al stvarno sam imao i ja par kritičnih situacija na putu prema veterniku kroz sailovo, ko da namerno oblače tamne stvari i bukvalno idu po putu (jer ne postoji pešačka staza) a kad mi u susret dođe baja sa svetlima koja biju u nebo jedino mi ostaje da se zaustavim ili vozim na slepo jedno 50m.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna