Info
11.01.2012.
09:40
Škotska vlada najavila je danas referendum o nezavisnosti za jesen 2014, pošto je vlada u Londonu saopštila da on može da bude održan, ali pod njenim uslovima.
  • cvrc

    11.01.2012 10:02
    Mora da će biti pošten referendum čim je pod uslovima koje određuje okupator Škotske tj. Engleska. Isto bi tako bilo i u slučaju referenduma o nezavisnosti Vojvodine - može ali pod uslovima koje odredi Srbija tj. unapred sve predoređeno da referendum ne uspe. Nezavisnost koja nije izgubljena na referendmu ne treba ni tražiti kroz referendum, već je proglasiti i kraj, kao što su to učinile SAD i mnoge druge države kroz istoriju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna