Info
12.01.2012.
07:11
Vlasti Pariza proglasile su "novi rat" pušačima, kojima uskoro preti novčana kazna ukoliko bace opušak na ulicu.
  • ns

    12.01.2012 20:45
    mom klincu je trip da gleda dim kad zapalim dok ga šetam a da smo licemerni jesmo ali je i društvo u q-rcu, popizdim kad vidim da neko baci nešto pored kante/kontejnera i najrađe bi mu rekao svašta a onda kad naletim na osobu kako kopajući po kontejneru razbacuje sve oko istog jednostavno tada đubre na ulici postaje totalno nebitno! ajd' da vidim ko će i kako kazniti tog nesrećnika..
  • namcor

    12.01.2012 10:48
    -
    mario ne rise! i ti i svi sto koristite decu u svakoj prilici. kazi lepo i otvoreno da ti smeta, da ne volis, da prezires, da nas sto bacamo pikavce treba baciti pod led...samo nemoj vise decu
  • Mario

    12.01.2012 08:50
    Kamo sreće
    Kamo sreće da ovo primene i kod nas. Pušači mogu da se bune koliko god hoće - jedan dobar broj (većina?) smatra svojim Bogom danim pravom da baci opušak apsolutno gde god hoće, kao da je to neka specijalna kategorija đubreta koje može da se slobodno odlaže, naročito po parkovima. Ako mi neko ne veruje, neka ode u bilo koji park u Novom Sadu i pogleda oko klupa, gde naša deca treba da se igraju i nek vidi neverovatne količine pikavaca (park kod Medicinske škole mi pada na pamet). Nažalost, ljudska vrsta je sebična, i najvažnije je svakome da ugađa sebi i uživa u svojim porocima (recimo da nisu samo pušači takvi), pa se ovako nešto može samo zakonom regulisati, odn. po džepu. Zamisli, 35 EUR po pikavcu, mogli bi novu gradsku bolnicu da izgradimo za te pare.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna