Info
04.06.2012.
11:44
Stav Evropske unije je da se u Srebrenici dogodio genocid i ta tema će se naći na dnevnom redu susreta predsednika Evropske komisije Žoze Manuela Baroza s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, saopštila je danas Barozova portparolka Pija Arenkilde Hansen.
  • Bulkica

    05.06.2012 07:20
    Sve je relativno!
    O Haškom tribunalu neću ni da komentarišem, a što se tiče kvalifikacije da li je bio genocid ili nije, oni očigledno za to do sada nisu bili kompetentni što se vidi iz njihovih odluka. Genocid je mnogo kompleksnija i složenija stvar i time treba da se bave stručnjaci koji su za to kompetentni!
  • 04.06.2012 20:53
    U Srebrenici su se dogodila dva genocida, ali prvi je izgleda nebitan, pošto su žrtve Srbi. Ne može nikako biti opravdanje za onaj drugi, ali ne može se ni negirati.

    Svakako, o toj temi treba razgovarati, treba razjasniti npr. kada će biti podignuta optužnica protiv UNPROFOR-a, koji je mogao da spreči, a nije sprečio zločin.

    Ili - ako mora jedna strana da podnese svu žrtvu i bude proglašena za isključivog krivca, zarad neke bolje budućnosti - neka bude tako. Podnećemo i tu žrtvu. Samo molim vas, nemojte onda o "činjenicama", gospodo autošovinisti.
  • semtex

    04.06.2012 19:16
    genocid
    Genocid je ovo sto US i EU pod okriljem MMF-a rade poslednjih 20 god zemljama istocne i jugoistocne Evrope.Zasipanje Srbije,Libije,Avganistana,Iraka osiromasenim uranijumom je takodje bio genocid!
  • 04.06.2012 16:59
    Какав геноцид. Да сте барем из тог краја, па да нешто и знате.
    Битно је да тај,српски народ, из подриња зна праву истину.
    А ви се и даље храните мржњом према србима.
    Вама на част.
  • Molim vas

    04.06.2012 13:08
    odgledajte ovaj film.hvala
    http://www.youtube.com/watch?v=WUK1-CL4rpk
  • 04.06.2012 12:50
    A mi i dalje o tome raspravljamo, umesto da se pomirimo sa cinjenicama i istorijom.Dajte ljudi da idemo dalje, dokle da prozivljavamo sve ispocetka po ko zna koji put.Super ste, Srbi, najjaci, najpravedniji, nepogresivi, bezgresni, boziji narod, sampioni, prvaci i lepotani.Ali dajte budite pametni i razumni pored svega toga.
  • miki

    04.06.2012 12:47
    jeste genocid
    Naravno da je genocid kada su ubili ratne zarobljenike kojima su prethodno obecali da im nece "dlaka sa glave faliti".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna