Info
15.06.2012.
12:25
Režiser Emir Kusturica počeo da ruši istorijsku tvrđavu u Trebinju jer mu treba kamen s te tvrđave za njegov Andrić-grad koji gradi, pišu lokalni mediji.
  • novosadjan

    17.06.2012 23:53
    sto stalno tom liku pirite u d..e kao neki vrsni umetnik, filmovi su mu drek sve do jednog
  • aghhhh

    16.06.2012 08:05
    kvazi-intelektualac v.s. kvazi-polticara
    A to je sve dogovor izmedju Cuka i Kusturice? "Bato daj mi malo onog istorijskog kamena, treba mi za ku'inju"
    "Moze brale al da mi posaljes malo cvarci"

    Pa jel postoji neki zavod za zastitu spomenika ili slicno?

  • Plavić

    15.06.2012 20:26
    Kad je o rušenju reč ...
    Nikola Kusturica može sve ...! Sve mogu i "Oni" što su se okupili u Novom Sadu i u poslednje tri godine iz NJEMU sagrađene zgrade u Dunavskoj 37 (tzv. "Muzeja revolucije") - zarad Muzeja Vatrometskih Umetnosti - izbacili Muzej Vojvodine, i sa njim Miletića, Solunce, Maticu, ujedinjenje i oslobođenje, pa i onog Andrića - čitav jedan 20. vek! A na čelu "onih" - Vlada Autonomne pokrajine Vojvodine, koja je volju beskućnih ali probirljivih umetnika pretvorila u Odluku ... na osnovu člana, stav ... jer, kao, Muzej Vojvodine SVOJU zgradu prepunu stalne postavke - nije koristio u skladu sa namenom! I sve po zakonu. K'o Nikola Kusta po zidinama, ko još želi te gadosti iz prošlosti?
  • panonius

    15.06.2012 14:27
    pustite ga nešto da radi
    ma pustite umetnike nešto da rade , imamo i mi u novom sadu neke koji su srušili ogradu na petrovaradinskoj tvrđavi - I NIŠTA!!!
  • 15.06.2012 13:54
    Da je u nekadasnjoj republici BiH bilo razuma....
  • Milos Lucic

    15.06.2012 13:24
    Dusebriznici
    Od kako su otisli Austrougari,ta tvrdjava je propadala i propadala,i nikome nije palo ni na pamet da bilo sta popravi,restaurira ili spreci dalju eroziju.
    E sad,kada je gospodin Kusturica uvideo mogucnost da se to na neki nacin sacuva,ponovo vrati u funkciju,da mu se opet daa neki smisao,e sad cemo mi da izigravamo branioce "nacionalne"bastine,istorijskih spomenika ili vec ne znam cega.
    Licemerje par excellence!Ne samo sto sam lenj,inertan i ogranicen,nego mi i smeta kada neko drugi sve to nije,vec suprotno od toga.
  • MaloMorgen

    15.06.2012 12:59
    Strasno...
    "On je rekao...", "ja sam mislio..."...

    Ima li u ovoj zemlji normalnih ljudi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna