Info
26.06.2012.
15:30
Holandska država žaliće se na presudu kojom su holandski vojnici iz sastava Unprofora proglašeni "delimično krivim" za smrt trojice bosanskih Muslimana u Srebrenici u julu 1995, saznaje se danas u Ministarstvu odbrane te zemlje.
  • janko

    27.06.2012 17:52
    @vladimir
    pravi komentar serBende.... "oni si.... (pa valjda mozemo i mi
  • Vladimir

    27.06.2012 09:15
    heh
    Cuvar, pa slusaj, ubijanje ratnih zarobljenika, tj uniformisanih muskaraca (koji su par dana pre nego sto su pobijeni harali po srpskim selima i ubijali srpske zene i starce), jeste zlocin (realno zasluzili su ga), mada je i dalje neuporedivo sa streljanjem DECE u Kragujevcu (i to ne iz afekta nego smireno i planirano streljanje).
    Osoba koja tvrdi nesto kao ti.. ne znam.. nije tu nesto u redu.
  • cuvar

    26.06.2012 20:04
    Pa,znas Lalo,posle onoga sto su uradili oni nazovi srbi u Srebrenici,mi nemamo pravo da se bunimo za nista. Cak i streljanje djaka u Kragujevcu je maciji kasalj u odnosu na ono u Srebrenici. Nazalost....Nemci? Nemaju oni veze s tim....
  • Lala

    26.06.2012 16:02
    BUDALAŠTINE SE NASTAVLJAJU
    Još jedan dokaz da iza svega stoji Nemačka,koja nije uspela u prvom i drugom Svetskom ratu da ostvari svoje ciljeve,pri tome čineći nezapamćene zločine KOJI SE PAMTE.Svakako da bi im Srbi dobro došli da preuzmu PRIMAT U GENOCIDU,a da se njihovi zločini zaborave.E NEĆE MOĆI.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna